Käyttäjätunnus:
Salasana:

Tervetuloa NaturalRevenue.com

NaturalRevenue.com on sivujensa hyötypotentiaalin kasvattamisesta kiinnostuneille webmastereille suunnattu affiliate-ohjelma. Kirjauduttuasi ohjelmamme jäseneksi, sinulla on vapaa pääsy markkinoita johtavien luontaistuotteiden ja lääketieteellisten välineiden online mainosmateriaaleihin. Tuotteillamme on ainoina markkinoilla niiden vapaaseen myyntiin tarvittavat Euroopan Unionin vaatimat laatusertifikaatit.


Kuinka ohjelma toimii?

Ohjelmamme toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Kirjauduttuasi ohjelman jäseneksi voit valita sivuillesi parhaiten sopivat mainokset. Jokaisesta sivuillasi sijaitsevan bannerin kautta myydystä tuotteesta maksamme 35–55 prosentin myyntiprovision. Ohjelma on 100 % luotettava ja meille on tärkeintä tarjota laadukkaita työkaluja affiliate-kumppaneillemme, jotta he voivat saavuttaa parhaat mahdolliset tuotot.

Ohjelmamme ansiosta kaikki voittavat. Toivomme yhteistyökumppaneidemme parantavan tulostaan kuukausi kuukaudelta. Autamme webmastereita parhaamme mukaan, jotta myyntiluvut voivat kasvaa jatkuvasti.


Ei aikaisempaa kokemusta affiliate-ohjelmista?

Tutustu Usein kysyttyä-osioomme ja ota yhteyttä Affiliate Managereihimme.